Till denna användes:
- 500 g fiskfilé
morot - citronzest (håll dig till ekologiska produkter när skalet skall användas)
- broccoli
olja
8 dl vatten
1 tärning grönsaksbuljong
lätt Crème fraiche
gräslök
salt, peppar
Skär fisken i bitar. Skölj, skala och strimla grönsaker. Fräs grönsakerna och citronzest i en kastrull. Tillsätt vatten och buljongtärning, låt koka upp. Rör ner crème fraiche, lägg i fisken. Låt koka på svag värme 3– 4 min (beronde på hur stora fiskbitarna är). Smaka av med salt och peppar.
Elsie fick även ris i sin för att hon enklare skall kunna äta den, men gick över till bara ris, tyckte det andra var onödigt.Hon gillar ris, helst ska det vara överallt, och fasen vad det är svårstädat.
Zest?
Rivet skal, och även en juste Restaurang i Göteborg. Tja!