Fira helg! – Elsies päron
kristin

Elsies päron

Fira helg!

Alla anledningar att fira är bra, och framförallt att göra det ofta, i fall några gånger i veckan. Unna sig, även om det inte handlar om att missunna sig resten av dagarna. Vårt firande har aldrig varit helt bunden till helgen pga av jobb men det har varit nog så viktigt att klämma i någonstans i veckan.

Så klart både fördelar och nackdelar med att inte ha samma helgdagar jämt, men jag tror att det faktiskt har gjort oss bra på att sätta undan tid till bara oss, datetid, tid då vi unnar oss,  firar, och hej vad mycket det finns att fira om man bara vill. Naturligtvis kombinerat med god mat och dryck, men gärna även med något mer, vad som helst bara man får tid tillsammans. Denna vecka inföll dock fredagsfirandet på en fredag, vilket nog trots allt ändå är den skönaste dagen att fira helg på.

Lammytterfilé, potatis & blomkålspuré toppat med rökt sidfläsk och rödvinssås. 

Sen till På spåret, Mandarin crème caramell med björnbärssabayonne.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
kristin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecilia Blankens

    Wow! Gud vad ni är duktiga och ambitiösa. Jag vill också kunna laga god mat. Jag vill ha recept. På rurdegsbröd särskilt!