Elsies päron

Loppi, Rica Hotell No.25, Alfons & Damfotboll

 

Hej på er!

Igår var jag på en lunchdate här i Gbg tillsammans med en fin skock bloggare på Rica Hotell No.25. Det var Loppi-grundarna Katarina Bergegård och Charlotta Wågert som höll i trådarna och temat var Family & Summer. Alltså lite matnyttiga tips på vad man kan göra i sommar, och såklart även resten av året.

Stena Line fanns på plats och berättade om alla sina resor där även Nicke Nyfiken finns ombord, sina resor till Legoland och Lallandia. Även Ann Söderlund var med på länk för att tipsa om ett av sina smultronställen, Ramundsberget. Gå in och kolla på det stället för det ser riktigt fint ut, och det känns liksom så lagom stort. Vi har inte kommit igång med skidsemester i vår familj, det har bara inte blivit av ännu, men att sommarsemestra på skidorter har vi pratat mycket om.  Tänk så vackert att gå på tur, springa eller kanske hänga i ett fjällspa. Och det går faktiskt att göra med småknoddar.

Jag får en del frågor från er då och då på hotelltips, och jag önskar alltid att jag hade fler ställen att tipsa om. Det har förespråkats en hel del här på bloggen om vikten av egentid och även om tjusningen att semestra i sin egen stad. Rica Hotell No.25 var en ny bekantskap för mig, och en väldigt trevlig sådan. De har nyligen renoverat en del och lyckats skapa en himla behaglig miljö. Det ligger centralt, men lite avsides så man tänker inte på det. Det ligger liksom på den gatan (Burggrevegatan) som går parallellt med järnvägspåren på ena sidan och Odinsgatan på andra. I Stockholm finns även ett Rica hotell i Alfons Åbergsanda där de just nu erbjuder 20 % rabatt på Alfonspaketen för sommarperioden 1 juli – 4 augusti. Så kolla in Alfonshotellet.

 

För er som inte har möjlighet att ta in på hotell tycker jag ändå skall svänga förbi och kolla in den riktigt fina fotoutstälningen som hänger där nu. Det är Johan Rehnborg som har fotat svensk Damfotboll, och den var skitsnygg!!  

Som alltid fick man en trevlig goodiebag med sig hem innehållande massa fina saker. Mest poppis blev Bamses Kokbok som vi skall laga något ur i kväll.

Slutligen måste jag bara nämna några ord om Loppi, Charlotta och Katarina. Ni vet sådana där människor som bara smittar av sig av positiv energi och som man blir glad bara av att se. Något jag verkligen gillar med det här paret är att de arbetar för bra saker och lyfter med sig alla i sin omgivning. Det är bra kvinnfolk det.

Här kan ni se mer event som Loppi har på gång i år, och här kan ni som bloggare anmäla er. Just nu söker de speciellt efter bloggare som är gravida eller har barn under 1 år och är intresserade av att finnas med i Loppi´s bloggnätverk. Känner ni er träffade så skicka då ett mail med namn och bloggadress till [email protected].

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Hej, en lite teknisk fråga, eller önskemål. Jag är ett fan av din blogg, men jag tycker det är väldigt synd att den inte är anpassad efter tex. Bloglovin. Man får inte se hela ditt inlägg där utan måste klicka in på bloggen och det är ju inte alltid man ”orkar” det… Kanske går det att ordna? Eller så kanske det har med reklam och grejer att göra.

    Hej

    1. elsiesparon

      Hej Lisa!

      Bra fråga!
      Jag är riktigt dålig på att ha koll på de flesta sådana sajter, och borde verkligen uppdatera dem mer för det är inget som stämmer. Skall kolla om det går att fixa på bloglovin så att man ser hela inlägget.
      Ha det gott!

  2. stadstjejlantlolla

    Det var trevligt att få träffa dig irl igår :-)Var du och tittade på utställningen?
    ha en bra dag
    /Hanna

    1. elsiesparon

      Hej Hanna!

      Kul att se dig oxå, och din supersöta lilla plutt. Jag kollade på det de hunnit hänga upp, vilket var ganska mycket. Tänkte mig tillbaka för att kolla på resten senare.
      Ha det gott!!