Om man inte går ut och äter så ofta längre, tyvärr för det är faktiskt något jag saknar, så vill man ju att det skall vara så där riktigt bra.
Det behöver inte vara tjusigt, utan det ska bara vara bra. Bra mat, skön stämning, bra service och när man går därifrån så ska magen inte bara vara mätt utan även ha en riktigt bra känsla. Jag vill känna mig välkommen in bland människor som trivs på sitt jobb och tror på det de serverar. Så var det igår,vi lämnade ett varmt, trevligt ställe med en mätt och bra magkänsla.
Mycket kan man fejka men inte den känslan. />
Johan Jureskog heter krögaren/kocken och han verkar ha en mycket sund filosofi om ett självklart resurstänk och även att använda alla delar på djuret.
Förrätt
Här ville vi ha Råraka med löjrom och klassiska tillbehör som egentligen inte var en förrätt men de delade den snällt på två.
Varmrätt
Jag tog fisk, Rouget med fänkål, tomat, vittvin & basilika. Ny fisk för mig, väldigt god och påminde enligt de kunniga om havsabborre.
Patrik tog kött och Oxbringa med kalvbacon, vårlök, champinjoner & romesco. Vilket bara smälte i munnen och var otroligt gott.
Bröd och hemmagjort smör ovan och nedan smarta, snygga kroklösningar på väggen hela vägen från golv till tak. Stolarna är väl kanske inte där för att det är praktiskt, utan kul, men att ha gott om plats att hänga jacka och väska är inte dumt. Dämpar även ljudnivån i lokalen med högt till tak och ger lite hemtrevlig känsla.
Broderade handdukar med logga som servetter.
Vad fina ni är och vad god maten ser ut! Ska tipsa min syster om Rolfd kök, hon bor i Stockholm och vår pappa heter Rolf så det är ju passande! 🙂
Hej Viktora! Tack och tipsa absolut din syster:)
Ha det fint! Kristin
Håller med! Varit på Rolfs Kök ett antal gånger och går alltid därifrån med mätt på god mat och alltid på bra humör efter god service och mycket härlig känsla på stället.
Måste även passa på att tacka för helgen middagstips, provade och det var riktigt gott.