Elsies päron

Tinga Tinga

 

Igår besökte vi Tinga Tinga, fast i Borås. För er som inte är så insatta i Bolibompalivet så är Tinga Tinga ett färgsprakande barnprogram med sagor från bla Afrikas savann. Djuren kanske inte var fullt lika färgsprakande i Borås, men det var inte långt ifrån tack vare det strålande vädret. 

 

 Jag antar att Elsie inte är den enda tvååringen som är ganska besatt av djur, hur de låter och hur de rör sig.  Jag antar även att vi inte är de enda föräldrar som blir ganska mustade av sådana här familjeställen med långa köer, mycket att hålla reda på och helt enkelt publika tålamodsprövningar när det känns som om blodsockret ligger på en konstant låg nivå.  Vi brukar nog oftast undvika dessa ställen när det är uppenbart att det kommer innebära mer kö än attraktion, det är ganska många gånger vi har vänt på Ikeas parkering för att vi känner att det inte är värt det.

 

 

Vad jag skall komma till är att för och eftersäsongen är perfekt för oss, och framför allt om man kan pricka in sådana här strålande höstdagar som igår. Mindre folk, inte så stressad personal, det kändes som djuren tittade lika mycket på oss som vi på dem.

 

 Sen det är klart att man blir mustad ändå, men mycket fikapuaser och sockernödlösningar hör ju till en utflykt.

 

 

Elsie tyckte att nästan alla djur var fiiiin, men sen fanns det ju även några som var lite otäcka. 

 

  

 

 

 Ett råd är att ta med picknickkorg och hyra en skrinda för 25kr. Det finns även grillmöjligheter för den som vill,  och så klart även fik, kiosker och restauranger även om det var en del som redan var igenbommat för säsongen, men BoråsTingaTinga är absolut värt ett besök. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.