Elsies päron

Hello Monkey

Vi gjorde avbrott i skruvandet, och åkte in till stan förra veckan när vi ändå hade barnvakt, in till Göteborg. Det tog 10 minuter med spårvagn så så långt bort har vi nog inte flyttat. Jag som är i något överpositivt tillstånd gällande vår flytt tyckte att det var jättekul att åka spårvagn.

Hello Monkey på Magasinsgatan är absolut en av mina favoritrestauranger i Gbg. Inte nog med att de har förträfflig mat och dryck, är trevliga, så har de dessutom en bubbelpol i källaren där man kan bubbla och få all mat och dryck ner genom en mathiss. Perfekt nöje om man vill gå ut, men egentligen är för trött, men vill umgås på lokal, men ändå inte och kanske fryser lite? Det enda som känns konstigt är när man mosig efter några timmar kommer ut i en fullsatt restaurang, fast det sker ju hela tiden där och restauranggästerna tycker nog också att det är ett ganska trevligt inslag.

Vi var där och åt liksom alltid väldigt bra mat.

DimSumMix – potstickers, räkkakor, gyozadumplings, shumairullar & entrcoteknyten.

Mer Ångkokta goyzadumplings fyllda med kyckling, vattenkastanj & galangal.  Pomelosallad med tofu och chashewnötter.

Japansk råbiff med vårlökssallad & tryffelvinegrette. Rekommenderar absolut ett besök hit. Jag frågade ägaren en gång varför de döpt det till Hello Monkey, och han sa att det var roligt att svara i telefon.

Eftersom vi trots allt hade barnvakt så passade vi även på att ta en drink på Heaven 23, och jag är inte fullt så trött som jag ser ut.

Det är verkligen inte dumt med sommar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.