Idamik

Comeback!

Har länge varit sugen på att ta upp skrivandet igen men haft lite beslutsångest hur jag ska börja. Nu tänker jag att jag bara börjar. River av plåstret lite snabbt sådär.

Jag tänker att jag vill skriva om träning och livet i allmänhet. Gillar inte ordet egentligen men ni vet…det där vardagspusslet som alla oavsett barn eller inte kämpar med. Hur man egentligen ska hinna med allt man vill.

Vem är jag då? Ida heter jag som skriver denna blogg. Jag bor i Umeå med min familj som består av min sambo och två barn. Märta är (imorgon!) 3 år och Wilmer är 7 år. Jag jobbar som förskollärare men är även utbildad PT och har i omgångar jobbat inom träningsbranschen. Tanken just nu är väl att komma in på den banan igen så småningom. Ju äldre barnen blir desto mer tid frigörs för att kunna jobba eller göra mer av det jag vill.

Jag brinner för att hjälpa tjejer och kvinnor med träning och har tidigare haft mycket fokus på mammaträning. Jag tycker det är så viktigt att mammor får hjälp med rätt träning både under och efter graviditet. Det snurrar fortfarande många myter kring ämnet och många kan känna sig osäkra kring hur de ska träna. Med all rätt. Det finns inga facit som funkar för alla men med individuell anpassad träning kan de allra flesta träna på oavsett var de är i livet.

Så med detta vill jag väl säga att bloggen är härmed igångkickad igen och jag ser framemot att få skriva av mig om både mitt eget liv och träning men också att få inspirera andra till träning såklart.

Är det något särskilt du vill att jag skriver om?

Vi hörs snart igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.