Mammamuskler – En till Loppi Bloggplattform webbplats
mammamuskler

Mammamuskler

Annons

Min egen sommarträning hittills…

I förra inlägget skrev jag om hur du kan tänka för att få till sommarträningen. Bara för att jag har lite tips och trix betyder det dessvärre inte att jag gör allt klockrent när det kommer till min egen träning på semestern. Det är lite klurigt att få till allt men jag har lyckats hyfsat bra tycker jag.

Så länge vi var hemma under semestern flöt allt på som vanligt och jag tränade lite extra än under jobbperioden. Riktigt skönt.

Nu har vi varit på resande fot snart en vecka och då har det blivit lite sporadiskt. Jag visste att jag inte ville prioritera träning eftersom vi åkt runt till olika vänner som vi träffar sällan och då är huvudfokus att ses men i Stockholm fick jag till två bra träningspass. Ett i utegymmet där vi bodde tidigare samt ett intervallpass i Hammarbybacken. Tufft som bara den och så skönt. Jag tränade mycket i Hammarbybacken när vi bodde i Stockholm och hade närhet dit. Underbar utsikt på toppen men väldigt lång och brant backe att kriga uppför.

Utöver de två träningspassen har det blivit promenader och bra många steg varje dag så en hel del vardagsmotion. Igår var vi tillexempel på Kolmården och vandrade runt hela dagen.

Jag sänker ribban när vi åker iväg såhär på turné. Lägger ingen stress eller värdering i om träningen blir åsidosatt. Jag vet att jag inte kommer förlora något på att ta det lite extra lugnt några dagar.

Jag har ju ett långlopp framför mig i slutet av september så det gäller att hålla fokus och träna på i sommar men det har varit ganska skönt att koppla av en vecka, köra sommarträning och det som faller mig in.

Kanske blir det lite träning ikväll när vi anländer till Glada Hudik 😊

Så nu har ni en liten update från mig och min träning. Hoppas ni får till lite skön sommarträning därute i landet. Kommentera gärna med era tips och favoriter.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons