Idamik

Veckans Träningspepp

Här kommer min veckosammanfattning. Förra helgen lördag och söndag tog jag ledigt från träning och steg. Bra med ett break och skönt att slappa lite extra även fast det oftast blir rätt mycket rörelse såklart. Därför har jag nu kommit tillbaka till en vanlig veckoräkning så jag räknat steg från måndag – söndag.

Mål för veckan:

2 x Gym.

3 x Hemmastyrka/utegym/intervaller

74.000 steg.

Utvärdering av målen: Veckan har gått riktigt bra på träningsfronten. Gymmade måndag och onsdag och har kört hemma och ute med styrka och intervaller. Idag behöver jag gå ca 6000-7000 steg för att klara målet så det kommer jag verkligen fixa trots att Pelle jobbat hela dagen lång. Får bli en kvällspromenad om jag inte lyckats uppnå det innan dess.

Veckans bästa träningspass: Bästa passet var gympasset i måndags. Måndagar är verkligen min bästa träningsdag. Jag sticker iväg direkt på morgonen och får det gjort innan dagens alla äventyr. Att vi sen åkte till sommarens första strandhäng var pricken över i:et. Det motiverar mycket att sticka iväg på morgonen att vi har roliga grejer att göra under dagen.

Modiga badkillar.
Beachbaby!
Inte så jobbigt att samla steg i denna miljö.

Veckans mest utmanande: Intervallpasset i vår slalombacke igår var mest utmanande. Eller vädret var utmanande. Regnet öste ner och vinden tog tag i mig halvvägs upp. Gillar dock att springa i regn och gårdagen blev en upplevelse som kändes riktigt grym ändå. Ni vet när man får kämpa extra mycket blir njutet efteråt extra gött. Att dessutom se Wilmer kämpa på i backen och helt utan vädergnäll var riktigt kul. Han är en kämpe.

Regn och rusk men ändå härligt. Känslan av att vara levande blir lixom extra stark.

Veckans övning: Hängande knälyft. En riktigt bra magövning som dessutom sätter greppstyrkan på prov. Jag klarar inte så många i nuläget men blir starkare för varje gång.

Ansiktsuttrycket avslöjar ansträngningsgraden.

Veckans Träningskompis: Nu i Coronatider tränar jag mest själv men som ni vet även en del med familjen så veckans träningskompisar får bli Pelle och Wilmer. Utan dem hade jag inte fixat gårdagens intervaller.

Veckans Träningslåt: Scooter – How much is the fish? Klassisk låt som jag körde cykelintervaller till i onsdags.

Veckans Tänkvärda: Allt går om man vill. Intervaller i ösregn med bebis och 4,5 åring kanske inte är det optimala men tack vare att vi kunde hänga i en grillstuga med tak och byta av varandra så gick det fint. Vi hjälps åt, vi peppar och pushar varandra. Då löser sig det mesta!

Veckans WW (Weekend workout):

Lördag:Intervaller.

Söndag:Vilodag.

Veckans Lyx: Gud jag vet inte? Har det varit nåt lyx i veckan? Jooo, Pelle bakade bröd i helgen. Det är lyx! Bröd är livet!

Veckans energiboost: Gymmet! Får alltid en skön känsla i kropp och knopp efter gymträningen! Det är så kul och givande för mig att vara där.

Lite sådär upp och ner ändå i veckan. Försöker hålla mig positiv och känna att allt blir bättre och att vi har det bra samtidigt som jag blir väldigt påverkad av att knappt ha något socialt umgänge i nuläget. Saknar vänner och familj enormt mycket. Hoppas, hoppas kunna ha en något socialare sommar än vad denna vår har erbjudit. Nästa helg ska jag iaf träffa mina kollegor på förskolan. Det känns typ magiskt roligt. Can’t wait!

Midsommar närmar sig och då har vi varit utan sötsaker i 8 veckor. Gud vad fort det går. Har faktiskt blivit av med sötsuget nästan helt. Känner ingen längtan alls. Vi har unnat oss sockerfri glass vid två tillfällen. Lohilo och Nicks. Riktigt goda faktiskt. Tips tips! Ett annat tips när man vill lyxa till det lite med extra gott kvällsmål eller efterrätt är att mixa vaniljkvarg med fryst mango eller andra frysta bär. Blir riktigt glassigt och gott. Blir nog mycket sånt i sommar men även vanlig glass såklart. Det hör sommaren till.

Hoppas ni mår bra allihopa och har en skön start på sommaren 2020.

Sommartider hej hej och träning i utegymmet.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.