Idamik

Veckans Träningspepp

Hej på er!

Här kommer min veckosammanfattning. Skönt att vända blad och gå vidare.

Mål för veckan:

2 x Gym.

2 x Hemmastyrka/utegym.

2 x Intervaller.

68.000 steg.

1 st TABATA magövningar per dag.

Utvärdering av målen:

Denna vecka har varit lite upp och lite ned. Stegen har återigen gått bra. Jag har klarat målet med råge. Får höja igen till nästa vecka. Träningen har varit lite sisådär. Ett gympass hittills. Lite hemmaträning sporadiskt samt ett pass backintervaller. Har varit lite låg på energi och lite halvdeppig emellanåt och då har jag inte klarat av att släpa mig iväg till gymmet eller ens ut även hur mycket jag än vet att jag behöver det. Får ta nya tag i helgen. Jag har gjort mina magövningar alla dagar utom en. Det får ses som helt okej godkänt. Ska köra lördag och söndag också så får vi se om jag fortsätter nästa vecka också eller tar mig an något annat. Vill jag ha förändring måste jag göra förändring.

Veckans bästa träningspass: Måste nog säga backintervallerna i onsdags. Oj vad mjölksyran sprutade i mina lår även fast vi sprang rätt korta intervaller men en slalombacke är alltid en slalombacke. Kul att hela familjen var delaktig. Sånt gör mig lycklig!

Mellis på toppen av backen efter intervaller.

Veckans mest utmanande: Träna! Hålla ihop humöret. Orka! Det har varit lite tufft. Har sovit halvkasst hela veckan då Pelle jobbat tidigt varje morgon vilket innebär att jag har natten + den tidiga morgonen med barnen. Bara bryta ihop och komma igen och sikta på mer sömn nästa vecka då han är hemma mer. Helgjobb i helgen så jag håller ut ett tag till och siktar kanske på en powernap i eftermiddag när han kommer hem för att ta igen lite.

En liten hjälpreda i hemmaträningen.

Veckans övning: Latsdrag. Körde latsdrag på gymmet i måndags och fick en grym träningsvärk. Att ha träningsvärk i ryggen är bland det bästa tycker jag.

Veckans Träningskompis: Får bli Pelle och Wilmer även denna vecka. Bästa teamet!

Veckans Träningslåt: Miss Li – Komplicerad. Lyssnar på mycket Miss Li när jag promenerar. Har fått till ett gäng promenadrundor iaf. Känns skönt att stegen rullar på så jag är alltid i rörelse även om jag inte tränat lika hårt.

Veckans Tänkvärda: Kopplingen deppighet till mindre träning kan vara en faktor att ta till mig. Jag mår bättre när jag prioriterat träningen. Jag sover bättre när jag tränat. Allt hör ihop. Det tar jag med mig. Samtidigt som jag alltid lyssnar till kroppen och mig själv. Sömnen är viktigast. Har jag inte sovit så är jag snäll mot kroppen. Har inga problem att byta ut träningspass mot promenad etc om det behövs. Så länge det inte är latmasken som talar för då får jag bita ihop och komma igen. Tur jag vet skillnad på latmask och välbehövlig vila.

Veckans WW (Weekend workout):

Lördag: Hemma-/utestyrka.

Söndag: Löpning.

Veckans Lyx: Ser framemot kvällens middag. Läste Vårrullar på veckomenyn. Kan bli väldigt gott.

Veckans energiboost: Träningspodden! Min räddning varje fredag då jag kan känna mig lite trött och opepp. Med Träningspodden i lurarna kommer peppen tillbaka.

Men som sagt….lite mindre peppig vecka av alla möjliga skäl. Jag kommer igen. Och jag fortsätter kämpa. 4 veckor gjorda. Halvtid. Hade önskat mer kroppsliga resultat men det tar tid. 4 veckor kvar till midsommar. Kämpar vidare, utmanar och utvecklar!

Vi hörs snart igen! Ha en fin helg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.