Idamik

Veckans Träningspepp vecka 2

Här kommer min sammanfattning av veckan som varit. En bra vecka i det stora hela. Kul att under veckan fundera och reflektera över hur allt går. Det gör mig gott, mitt lilla projekt.

Mål för veckan:

2 x Gym

2 x Hemmastyrka/utegym

2 x Löpning

60.000 steg

Utvärdering av målen: Bytte ut ett gympass mot utegym. Har kvar ett löppass och ett pass i utegymmet i helgen. På stegfronten klarade jag målet galant. Hamnar någonstans mellan 65.000-70.000 när denna dag är slut. Ska höja ribban en aning till nästa vecka men eftersom Pelle jobbar helg blir det automatiskt lite mer kämpigt med stegen än när han är ledig så kanske blir ett vartannat vecka tänk på stegmålen, får utvärdera igen nästa vecka och se. Har en Fitbit nu så på så vis skrapar jag lättare ihop steg då den räknar även inomhus.

Måndag: Gym, promenad.

Tisdag: Promenad, löpintervaller.

Onsdag: Utegym.

Torsdag: Utegym.

Fredag: Promenad.

Veckans WW: (Weekend workout)

Lördag: Löpning.

Söndag: Utegym.

Veckans bästa träningspass: Måndagspasset på gymmet var bäst. Cyklade, lyfte tungt och körde intervaller på trappmaskinen. Skön känsla i kroppen.

Veckans mest utmanande: Inte äta 3000 mackor på kvällarna som jag haft sug efter. Obs! Har inget emot mackor men 3000 sådana skulle inte hjälpa mig mot mitt långsiktiga mål att komma i bättre form.

Veckans övning: TRX-rodd. Sköööön träningsvärk i skulderbladen idag. Blev TRX-rodd både onsdag, torsdag i utegymmet.

Utsikten i vårt utegym är magnifik. Lyx att ha detta 2 min hemifrån.

Veckans Träningskompis: Min härliga vän Sofia. Superkul att träna tillsammans här ute i vårt utegym. Smidigt att ha det så nära till hands. Vi körde 6 min block med två övningar i varje. 4 st 6 minutare och sen en final med TABATA. Håll utkik på min instagram @idamiik så kanske passet dyker upp där!

Vem älskar inte en stunds lugn och ro i Jägarvila?

Veckans Träningslåt: W&W – Thunder! Marklyft och denna låt. Boom booom!

Veckans Tänkvärda: Pigg känsla i både kropp och knopp i veckan. Har inte mätt några resultat men kroppen känns starkare än på länge. Håller kvar den känslan och skiter i vågen, måttbandet denna vecka.

Veckans Lyx: Våffeltorsdag med skagenröra på våfflorna. Blir troligen lyx i helgen också. Ryktas om att grillen ska fram.

Veckans energiboost: Leda Mammababypass i strålande solsken. Glada, grymma, peppiga mammor. Längtar redan till nästa torsdag!

Såhär glada och peppade är vi efter Mammababy.

Vecka 2 utan sötsaker har gått bra. Lite sötsugen men inte så farligt. Mest brödsugen som sagt 🙂 Det hjälper ju verkligen att jag inte är på någon affär i nuläget. Eller träffar vänner och familj. Jag har inte behövt ducka för fika eller ens sett en godis. Haha! Kanske det absolut enda som är positivt med tiden vi lever i. Gäller att hålla i de små ljusglimtar man kan finna 😉

Ha en trevlig helg allihopa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.