Idamik

Det här med mammaträning…

Hejhopp!

Tiden springer iväg och vi är redan i december, helt overkligt att det snart är jul. Snart blir lilla Märta 1 månad. Det låter både lite och mycket. Känns ju som hon alltid varit här och samtidigt är hon så himmelens liten.

Jag har startat igång med min julkalender. 24 pass på 24 dagar. I år mammamodifierad. Blir mycket promenader och hemmaträning men jag har faktiskt från och med måndag ett gymkort igen.

Det sägs ju att man ska vänta till efterkontrollen innan man tränar men jag känner verkligen att kroppen behöver komma igång. Jag har återhämtat mig bra efter förlossningen och hade ju turen att kunna träna hela graviditeten så det gör det ju lättare att komma igång tidigt. Denna gång känner jag att vardagen kräver att jag tränar. En helt annan grej än förra gången då det enbart var en bebis som skulle bäras runt på. Denna gång bär jag ibland runt på 4-åring. Jag drar snowracer med tillhörande 4-åring i ena handen och kör barnvagn med andra handen. På grus, genom djupsnö osv. Kroppen skriker efter styrketräning och att jobba tillbaka en stark hållning osv.

Jag kommer gå ut väldigt lugnt. Börja med sittande övningar för att inte påfresta bäckenbotten mer än nödvändigt. Jag vågar påstå att jag känner min kropp så pass bra att jag vet vart jag ska dra gränsen även fast det såklart kan bli så att det som känns bra för stunden kan göra ont dagen efter osv men som sagt, jag kommer lyssna på kroppens signaler och ta det riktigt lugnt i början.

Ska bli kul att komma igång. Jag ska försöka posta mina övningar som jag startat upp med. Kika även in på min instagram @idamiik, där är jag mer flitig på att posta mina pass och övningar.

Ha en fortsatt bra dag så hörs vi 🙂

Vardagsutmaningar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.