Idamik

Preggoträning och mama workout!

Jag tror mig ha gjort sista gympasset för denna graviditet men vet såklart inte helt säkert. Ifall jag går många dagar över tiden kanske jag hinner med ett till pass under veckan. Så glad att ha kunnat träna hela vägen fram till vecka 40.

Krigarfacet på plats.

Mitt gymkort är fryst fram till slutet på januari men förhoppningsvis kan jag dra igång innan det. Dock har jag faktiskt en plan för att inte träna för tidigt efter förlossningen. Många tänker nog tvärtom, att komma igång så tidigt som möjligt. Jag vill hellre i lugn och ro jobba med mammamageövningar och komma igång med promenader innan jag kör igång med annan träning. Nu vet jag ju inte hur kroppen kommer må efter förlossningen men om allt går vägen hoppas jag kunna komma igång rätt snabbt här hemma med aktiveringsövningar av magen och som sagt promenader med barnvagnen.

Om nu lillasyster behagar titta ut under denna vecka så har jag nästan prick 8 veckor till 1 januari och det tänker jag är lagom startsträcka för att sen sakta men säkert kunna återgå till att bygga upp styrkan i kroppen. (återigen om allt går bra)

Så planen är alltså: ca 8 veckor fullt fokus på bebismys, promenader, mama workout hemmavid. Så får vi se hur det känns sen.

Återkommer givetvis med mer detaljerade inlägg kring min träning efter förlossningen/graviditeten. Känns så kul att snart kunna börja klättra tillbaka till mitt starka, riktiga jag.

Badbollen är snart ett minne blott och jag kan ta mig an att bygga upp magmusklerna inifrån och ut.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.