Idamik

Gravid vecka 40!

Det här trodde jag aldrig jag skulle behöva skriva. Har haft någon känsla av att lillasyster skulle titta ut innan BF. Imorgon är dagen D här och ännu ingen bebis i sikte så jag får nog helt enkelt ställa in mig på att gå över tiden denna gång.

Förlossningen med Wilmer drog igång en dag efter BF så jag ber till högre makter att vår dotter är här innan veckan är slut iaf. Alltså wow! Fattar ni? Vår dotter. Det känns galet när jag skriver det. Har alltid tänkt att jag är en pojkmamma, ingen aning varför men bara tänkt så. Nu kommer snart en liten tjej och det känns ju superspännande. Hur kommer hon se ut? Hur kommer hon vara? Vi får se 😉

Ser framemot att få använda alla fina babykläder snart.

Jag mår fortfarande ganska bra. Så länge jag får sova hyfsat iaf. Igårnatt var en sån natt när jag inte lyckades sova särskilt bra utan låg vaken och snurrade fram och tillbaka till klockan 04. Inatt sov jag mycket bättre så då mår jag ju betydligt bättre också. Det går upp och ner med andra ord och orken räcker inte till alltför mycket äventyr men det är ju tur att jag har möjligheten att vila en stund när Wilmer är på förskolan tre dagar denna vecka.

Hoppas slippa skriva ett inlägg att jag är gravid i vecka 41 men vi får se 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.