Idamik

Lillasyster, vi är redo!

Så har snart 37 hela veckor passerat och vi tar ett stadigt kliv in i vecka 38 av förhoppningsvis max 40 veckor av denna graviditet. Nu är jag i det där läget att jag känner mig extremt gravid. Typ allt är jobbigt. Knyta skorna är som ett maxpulstest, ta en promenad är nästan omöjligt, sova är knepigt och klä på ett barn som inte vill gå ut är typ ett heldagsprojekt. Även om det låter dramatiskt så är det inte sååå jättedramatiskt. Klart det är jobbigt nu i slutet men jag har ju ändå turen att inte ha alltför många krämpor.

Senaste veckan har jag fått mer sammandragningar vilket kanske kan vara ett tecken på att kroppen förbereder sig på att avveckla hyresgästen så småningom 😉

Jag har kunnat träna på 2-3 gånger per vecka även om nivån sänkts en hel del. Varit småförkyld så pulsträningen har uteblivit nästan helt. Fortsätter fokusera mycket på rygg och axlar och peppar, peppar har jag sluppit ryggont även fast magen i nuläget är gigantisk och jag är riktigt tung. Tackar styrketräningen och tror stenhårt på att det är en framgångsfaktor just för mig.

Idag är lilleman snuvig och hemma från förskolan (obs! Han är orimligt pigg) så vi (läs:jag) får helt enkelt kämpa på här hemma och hitta på så mycket vi orkar och kan. Får se om vi tar en cykeltur till biblioteket, så länge ösregnet ger med sig för jag får dessvärre inte plats i några regnbyxor nuförtiden.

Full fart trots förkylning.

Önskar att lillasyster kommer innan kylan slår till alltför mycket och absolut innan snön lägger sig. Vi är redo, kom ut nu lilla vän eller iaf om typ 2 veckor så jag hinner packa färdigt BB-väskan 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.