Idamik

Gravidtåget tuffar vidare…

Imorgon går jag in i vecka 33. Håll i hatten vad det går undan nu. Allt funkar fint fortfarande. Lite större behov av att vila men har något slags varannandags mående. Ena dagen superpigg och kan träna, göra massa grejer, nästa dag: megatrött och orkar knappt ställa mig upp. Förmodligen blir det så för att jag kör all in när jag är pigg och då kommer bakslaget dagen efter. Men som sagt, det mesta funkar toppen. Vi laddar för fullt inför 4-års dagen här hemma med världens goaste kille.

Idag har vi varit på tillväxtultraljud för att se så lillasyster växt som hon ska eftersom barnmorskorna som mätt magmåttet (haft olika BM:s i sommar) har mätt lite olika och var misstänkta på att hon inte växt så mycket som hon borde men allt var som tur var lugnt. Hon var lite under kurvan i vikt men ändå inom det ”normala spannet”. En rund mage och lite kortare ben och mindre huvudmått 🙂 Hihi vi får se om det är en liten sumobebis som kommer ut om några veckor 😉 Skönt att se att allt var bra iaf och att hon verkar må gott därinne. Vi fick ännu en gång bekräftat att det med allra största sannolikhet är en liten flicka.

Träningen går fortsatt helt okej. Tränar styrka ca 2-3 gånger per vecka och försöker få in lite konditionsträning varje vecka också. Har varit lite småförkyld konstant senaste veckan så har fått köra på rätt lugnt men hoppas det är över nu. Är sugen på att testa ett cykelpass nästa vecka.

Kommer nog komma mer uppdateringar här framöver. Tycker ju om att skriva av mig och saknar bloggandet en aning så håll utkik efter fler updates.

Ha det fint så länge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.