Idamik

Hej vecka 30 – nu kör vi upplopp!

Så är vecka 30 här. En milstolpe i graviditeten. Nu är det ju högst 12, eventuellt 10 eller förhoppningsvis 8 veckor kvar till lillasyster är här. Säger jag det i veckor känns det sååå nära, typ stressande nära med tanke på hur snabbt tiden går hela tiden. Tänker jag i månader, att det är mer än två månader till bf känns det lite väl avlägset men som sagt, tiden springer iväg och förmodligen även kommande veckor med inskolning på ny förskola, 4-års kalas osv. Samt allt babyfix som behöver göras.

Soon to be 4 år.

Med träningen går det fortsatt bra. Lite oförskämt bra. Kör ca 3 styrkepass per vecka där jag även lägger in pulsinslag. I övrigt blir det en del cykling med Wilmer samt promenader och lek i lekparker. Med en snart 4-åring som fortfarande har sommarlov blir det inte så mycket lugn och ro på dagarna men det funkar rätt bra ändå.

I veckan gjorde vi en vandringsutflykt till Tavelsjöberget. Hej pulsträning!

Jag känner att jag fortfarande kan belasta med rätt mycket vikter på styrketräningen. Iallafall på överkroppen. Benträningen är en annan femma. Där kör jag lätt och fokuserar mycket på maskiner. Knäböj och marklyft med lätta vikter funkar men får ibland en spänning i magen som inte är helt bekväm så då passar maskiner bättre. Lårcurl tillexempel.

Älskar’t.

Övriga gravidkrämpor som drabbat mig är: vadkramper (i princip varje natt), halsbränna (hyfsat lindrig ändå), trötthet och omöjligt att sova bra syndromet. Känner mig ganska ok på dagarna trots den kassa sömnen. Är väl det här biologiska att jag ska vänja mig vid att inte sova 😉 Hursom är jag lyckligt lottad som har så lindriga besvär såhär sent i graviditeten. Håller tummarna att det fortsätter såhär bra.

Jag känner mig positiv inför upploppet och ser framemot att förhoppningsvis kunna fortsätta träna och må bra hela vägen in i kaklet. Nu ska jag planera morgondagens styrkepass, måste iväg tidigt innan min sambo drar till jobbet men det är det värt för att få till ett litet pass och sen vara en sån där stark, pedagogisk mamma resten av dagen 😉 haha typ nåt sånt iaf!

Trevlig helg 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.