Idamik

Sommartider hej hej!

Tiden bara rusar förbi, vem snabbspolade juni tillexempel?

Nu är juli här och jag är inne i graviditetsvecka 23. Det går riktigt snabbt nu när hela familjen har semester och sommarlov.

Världens bästa sommarlovskille.

Jag mår fortsatt bra och tränar på så mycket jag bara orkar. Har verkligen känt mig stark på gymmet senaste tiden och kunnat lyfta och träna på i princip som vanligt. Det jag saknar mest är löpningen som jag trappat ner lite. Där tycker jag det är svårt att veta vad som är okej och inte men så länge allt känns bra fortsätter jag varva lite gång med jogging (låååångsamt). Lyfter knappt fötterna just för att undvika stötar mot bäckenet. I förebyggande syfte för allt känns bra men så fort något känns galet i bäckenet kommer jag lägg av helt med löpning och stötiga grejer.

Promenadjogg med min bästa hejarklack i vagnen.

Styrketräningen funkar bäst. Då kan jag andas som vanligt utan att bli för andfådd. I konditionsträningen flåsar jag en hel del men det känns oundvikligt.

Nu ska vi dock åka iväg för ca 3 veckor och då står jag utan gym. Det blir en lite större utmaning att vara kreativ och träna på med det som finns i utegym och naturen men jag har ju tidigare löst sommarträningen finfint så ska verkligen försöka göra det bra även denna gång. Får ut så mycket positivt av att träna så vill verkligen fortsätta så länge allt funkar bra.

Tänker posta lite hemmatränings-/uteträningstips framöver. Kommentera gärna eller hör av er på min instagram: @idamiik ifall ni sitter inne på några tips.

Vi hörs vidare, njut av allt juli erbjuder nu 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.