Idamik

Veckans pepptalk med Charlotte Beijer!

Namn: Charlotte Beijer
Ålder: 30 år
Sysselsättning: Jobbar som Personlig tränare, håller i företagsklasser, Bootcamps och är kostrådgivare under mitt företagsnamn Workout Routine by Beijer. Jobbar även som Adidas Runners Coach.
Bor: Stockholm
Instagramkonto: @charlottebeijer

Hur ser en vanlig träningsvecka ut för dig?

Jag tränar styrketräning ca 4-5 gånger per vecka och ibland blir det löpning när jag inte coachar inom det själv.
Favoritövning?
Det är så svårt att välja då det finns så många otroligt bra och roliga övningar. Utfall gillar jag nog mest eftersom man kan göra utfall på så många olika sätt. En gång körde jag ett helt benpass med olika utfallsövningar. Annars gillar jag övningar som involverar hela kroppen som exempelvis marklyft och frivändningar.
Vad/vem inspirerar dig?

Tunga och galet jobbiga träningspass som någon annan leder kan ge mig ny energi och inspiration. Bästa tiden för mig att jobba och planera är efter ett sådant pass, helt klart!

Har du något mål uppsatt inför 2018?

Jag har ganska många mål under 2018 men ett träningsrelaterat mål är att träna mer crossfit. Jag älskar att det är så mycket flås, styrka och gymnastiska övningar i i passen.

Nämn 3 livsmedel du alltid har i kylskåpet/skafferiet?

Havregryn, banan och ägg.

Har du något hälsotips du vill ge bloggläsarna?

Mitt bästa hälsotips är att äta mycket riktig mat som innehåller bra kolhydrater, protein och fett. Mitt andra tips är sömn – sov ordentligt!
Berätta en hemlis om dig själv?

Jag hatar att shoppa och det har jag nog alltid gjort. Det värsta som finns är att shoppa på IKEA och om jag verkligen måste åka dit, då har jag med mig mellanmål och vatten så jag är på ett någorlunda bra humör.

Tack snälla Charlotte för din medverkan i Veckans pepptalk och all den positiva energin du sprider! Du är grym!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.