Idamik

Måndagspepp!

Godmorgon!

Måndag och ny vecka är här. Det känns kul tycker jag.

Vi har under de senaste två eller kanske tre? veckorna varit sjuka i omgångar här hemma. Nu hoppas jag verkligen vi får vara friska och krya denna vecka. Fortfarande VAB-tider här i Umeå så man vet aldrig.

Hursomhelst så är veckan ganska fullspäckad. Det som jag fokuserar mest på som känns extra pirrigt och kul denna vecka är min premiär som cykelinstruktör på lördag. Då är det Spin of Hope Ett event där vi samlar in pengar till barncancerfonden. Det kommer bli en toppendag och det känns så bra och viktigt att kunna delta. Jag kommer köra min klass klockan 15 för att sen vara deltagare och hålla igång en cykel mellan 16-17..

Nu ska jag strax iväg och cykla igenom mitt pass. På torsdag blir det genrep och proffstips av en grym kollega och sen är det förhoppningsvis bara att tuta och köra.

Veckans träning kommer därmed innehålla en hel del cykling. Jag ska även in med två eller tre styrkepass är planen. Får jag inte till det med renodlade styrkepass så smyger jag in styrka då jag har chansen. Allt är bättre än inget i nuvarande livspusslet.

På torsdag har jag även mitt X-trainingpass som jag inte haft på två veckor så det känns superkul.

Sen en massa jobb på förskolan såklart.

Har ni en rolig vecka framför er?

Ikväll kommer Veckans pepptalk, kika in då 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.