Idamik

Veckans pepptalk med Alexandra Kamperhaug!

IMG_8693

Namn: Alexandra Kamperhaug

Ålder: 34

Sysselsättning:

Hälsocoach med fokus på träning. Grundare av det kampsportinspirerande konceptet Night Fight. Bloggare på svenska ELLE. Driver podden ”Allt är bra – Anja och Alex” med min vän och kollega Anja Forsnor, där pratar vi hälsa på ett väldigt ärligt och odramatiskt sätt. Sist men inte minst, jag föreläser.

Bor: Stockholm

Instagramkonto: @kamperhaug

IMG_8691

Anja och Alexandra driver podden ”Allt är bra”.

Hur ser en vanlig träningsvecka ut för dig?

Jag försöker alltid få ihop minst 3 pass men för det mesta tränar jag 5 dagar i veckan. Just nu boxas jag och styrketränar mycket. I övrigt har löpning en stor plats i mitt hjärta, älskar att springa året runt. Så fort tillfälle bjuds åker jag gärna på surf- eller snowboardresor.

Favoritövning?

Jag gillar övningar som aktiverar hela kroppen. Typ frivändningar. I det stora hela har jag en svaghet för att slåss hårt mot säcken eller köra axlar.

Vad/vem inspirerar dig?

Jag blir inspirerad av att känna att jag blir bättre eller starkare. Utöver det så är alla mina vänner stora inspirationskällor, det bästa jag vet är att omge mig med drivna, eftertänksamma och kloka människor.

Har du något mål uppsatt inför 2018?

Ja det har jag, men det vågar jag inte uttala högt…ännu. Det har inte som de senaste 3 åren med löpning att göra.

Nämn 3 livsmedel du alltid har i kylskåpet/skafferiet?

Ägg, ost och mandelmjölk.

Har du något hälsotips du vill ge bloggläsarna?

Att hitta ett driv i träningen som är baserat på att du tycker det är kul och hur det får dig att må. Det kan handla om att hitta en träningsform eller träningsupplägg som får dig att vilja göra det där lilla extra.

Berätta en hemlis om dig själv?

Jag har gått från att vara en riktigt pedant i hemmet till att bli en slarver. Kan ha att göra med att vi har renoverat under en lång tid…men känns inte så. Hehehe.
IMG_8692
 
 Så kul att du ville vara med och sprida härlig energi i Veckans pepptalk Alexandra. Du är en grym inspiration, fortsätt sprida träningsglädje på det fina sätt du gör!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.