Idamik

Veckans pepptalk med Linn Applegate!

fileNamn: Linn Applegate. 

Ålder: 35.

Sysselsättning: Ekonomichef.

Bor: Kvarnholmen, Nacka.

Instagramkonto: @linn_applegate

Hur ser en vanlig träningsvecka ut?

Under en perfekt balanserad träningsvecka får jag till 4-5 pass, varav två st är kickboxning. Övriga pass är en kombination av kondition, styrka och rörlighet. Jag tycker om att variera min träning och blir lätt rastlös om alla pass ser likadana ut.

Favoritövning?

Jag tycker om att lyfta tungt så marklyft är en perfekt övning för mig. Annars älskar jag att drämma iväg en slamball i marken efter en stillasittande dag på kontoret.  

Vad/vem inspirerar dig?

Ödmjuka, bjussiga och peppiga kvinnor. En som är ett solklart exempel på detta är min tränare Pischa Strindstedt. Glädjen hon förmedlar sprider sig till alla i hennes närhet. Hon ”ser” alla och får alla att prestera maximalt efter sin egen förmåga. I vardagen inspireras jag även av personer som står upp för de svaga och personer som vågar satsa på sina drömmar.

Har du något mål uppsatt inför 2018?

Mitt fokus de senaste åren har varit att bli starkare och smidigare. Ett mål jag har i sikte är att komma upp på surfbrädan då jag åker på träningsresa till Sydafrika i mars.

file-1

Nämn 3 livsmedel du alltid har i kylskåpet/skafferiet?

Ägg, kaffe och surdegsknäcke.  

Har du något hälsotips du vill ge bloggläsarna?

Tränar du hårt måste du äta tillräckligt. Mina sämsta träningspass kan jag koppla till dåligt matintag under dagen. När jag insåg hur mycket kosten gör för träningsresultaten öppnades en ny, energirik värld för mig.

Berätta en hemlis om dig själv?

Jag drömmer om att arbeta som inredningsstylist. Sen kan jag inte hålla ordning på mina träningskläder, de ligger i högar i badrummet (till min sambos fasa).

file-2

Stort tack för att du var med Linn! Du är en grym inspiratör. Ha ett härligt 2018 och lycka till med vågorna i Sydafrika.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.