Idamik

Veckans pepptalk med Ida B Olsson!

Namn: Ida B Olsson

Ålder: 35

Sysselsättning: Inspiratör inom hälsa.

Bor: Vara

Instagramkonto: @workoutispassion

Hur ser en vanlig träningsvecka ut för dig?

Nästan varje vardagsmorgon kliver jag upp tidigare än barnen och tar en promenad eller yogar. Älskar att vakna till liv själv och med rörelse. Löpning 2-3 pass i veckan och styrka 1-2 pass i veckan. Allt beror på hur jag jobbar och får tid till träning. På helgen försöker jag och min man träna tillsammans ett pass. Ibland med barnen på cykel så är hela familjen med!

Favoritövning?

Inom yoga är det helt klart Ujjayi, djupandning. Inom löpning älskar jag långa turer vid havet. Inom styrketräning är det utfall i alla dess former!  Någon form av utfall garanterar träningsvärk om en inte hinner träna nåt annat den veckan…:)

ida17

Vad/vem inspirerar dig?

Min man inom mitt entreprenörskap, min avlidna mormor i mitt driv. Inom träningen blir jag inspirerad av dels stora träningsprofiler men också deltagare jag möter på mina events och klasser. Alla som drivs av att sätta hälsan i fokus. Alla som verkligen vill belöna sig med motion och bra mat. Sedan älskar jag de människor som lever! Oavsett inom vilket område de fokuserar på. Levnadsglada och livsbejakande människor som tar vara på livet. DET inspirerar mig som mest!:)

475A3053

Har du något mål uppsatt inför 2018?

Att träna ännu mer på att vara närvarande. Att verkligen vara nära de jag älskar mest så ofta jag kan. Sen älskar jag att röra på mig och äta grönsaker så det kommer jag göra ändå… Ska springa några lopp som jag tränar lite extra pass inför. Sedan ska jag lära mig crawl tänkte jag:) Alltid velat vara en sån som flyger fram i vattnet. Nu är jag mer en livboj som guppar fram..:)

ida28

Nämn 3 livsmedel du alltid har i kylskåpet/skafferiet?

Ägg, fröknäcke och port salut ost.

Har du något hälsotips du vill ge bloggläsarna?

Att hitta sitt Varför. Om de vet varför de ska investera i sig själv så kommer Hur att bli den enkla biten. Det är lätt att skaffa gymkort, köpa spenat eller snabba skor. Det kluriga är att få det att hålla. Att förstå Varför en ska vara sin egen bästa vän…;)

Berätta en hemlis om dig själv?

Jag har fruktansvärt dåligt lokalsinne. Så när någon pratar om en plats, ett land eller liknande så låtsas jag veta men har ingen aning…. Det är nog typ enda gången jag ljuger… Hahha! Jag kör vilse hemma i Vara ibland. Men då låtsas jag bara ströga lite…:) 

ida11

Stort tack till dig Ida för att du ville vara med och inspirera i Veckans pepptalk. Du gör ett fantastiskt jobb och sprider så mycket positiv energi omkring dig! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.