Idamik

Bästa måndagen på länge!

Jag vill börja med att säga tack tack tack för all feedback på mitt förra inlägg kring min marathonsatsning ❤️ Jag visste innerst inne att det var en paus jag behövde men så skönt att få det bekräftat från andra och få en massa kärlek och värme på köpet. Ibland är sociala medier extra fiffigt alltså.

Jag kommer ta en paus från mitt löpschema för att träna det jag känner för. Jag vill hitta tillbaka till mig träningsglädje och pepp som jag vanligen har. Jag kommer mixa hejvilt. Löpning, styrketräning, ett och annat pass. Känns kul och inspirerande.

Skjuter på beslutet om jag kommer springa loppet eller inte. Kör året ut med marathonpaus så får jag utvärdera efter det och se hur det känns. Kanske längtar jag tillbaka till schemat eller så inte. Vi får se, jag håller dörrarna öppna. Som någon klok kommentar jag fick: det bästa med att vara motionär är att det inte finns några måsten. Jag väljer helt själv hur jag vill göra.

Idag har jag dessutom varit på ett trevligt möte som eventuellt kan mynna ut i lite träningsjobb för mig i framtiden, vi får se helt enkelt. Kul när det händer lite och min PT-ådra får vädras en aning ? Berättar mer när jag vet mer.

Kom på mig själv med att gå runt och le på stan efter mötet. Det är ett gott tecken på att allt går rätt väg.

Julen är på ingång och jag känner mig lugnare än på riktigt länge. Mycket tack vare mitt beslut om löpsatsningen.

Så igen, tack alla som engagerade sig igår och sa en massa klokheter!

Kram!

Fina tider även i naturen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.