Idamik

Styrkepromenad

Måndag och vabdag idag. Eftersom min sambo har skola hela dagen och hela kvällen (Restaurangprogrammet förbereder de för det hårda arbetslivet som väntar med obekväma tider) så var det svårt att få in något träningspass på egen hand idag. Jag råkade snooza bort väckningen 6.00 och sov till 7.30 istället. Lite medvetet dock då förkylningen fortfarande är lite och lurar. 

Jaja bara att packa ner lille W i vagnen när det vankades sovvila och traska iväg vid sjön. Lilla rundan vid sjön är 5 km och det är lagom för sovstunden för vår lille 2-åring får inte sova en hel milsrunda, då blir det alldeles för sen kväll. 


Han vägrade ligga ner i vagnen men vi vet ju alla att det inte går att komma undan John Blund tillslut. Hur mycket man än kämpar. Zzzzzzzzz.

Jag växlade jogg med gång. Körde varannan lyktstolpe en bit och gick sedan några stolpar och så höll jag på. Kroppen kändes helt okej om än lite extra trött. En förkylning tar ganska hårt ibland. 

Vid en liten strand som finns stannade jag för att göra några styrkeövningar. Jag hade med mig ett litet gummiband och använde mig sedan av en bänk som fanns på plats samt en sten jag hittade. 


Solen tittade fram precis. Magiskt! 

Dagens 5 övningar:

  • Sidogång med gummiband.
  • Knäböjshopp med gummiband.
  • Step-up på bänk.
  • Utfallssteg.
  • Axelpress med sten.

Step-up med ett ben i taget. 

Axelpress med en arm i taget. Kör med en eller två händer på stenen beroende på hur tung den är.


Knäböj och upphopp med band under mina knän. Hårt jobb för ben och rumpa. 

Nu laddar jag för löpning imorgon efter jobbet. Första passet på två veckor. Längtar och är nästan nervös. Wish me luck! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.