Idamik

6 st anledningar till att skippa snoozet och morgonträna:

* Gör du din träning först av allt på dagen är den gjord. Inget annat kan komma i vägen och få dig att missa passet. Eftermiddagströttheten tillexempel. 

* Du får med dig endorfiner som räcker i princip hela arbetsdagen. Garanterat en piggare start på dagen än om du glider till jobbet direkt från sängen. 

* Du har hela kvällen på dig till att göra något annat än träna. Hänga med familjen, vänner eller kanske se 5 st avsnitt av din favoritserie. 

* Du kommer känna dig som en superhjälte. Innan andra ens hunnit öppna ögonen så har du hunnit träna och är pigg som bara den. 

* Du får uppleva en tyst stad eller plats och sakta men säkert vakna upp tillsammans med den. Ganska magiskt på något vis. 

* Du kan äta två frukostar. En före och en efter träningen. Hur bra? 

Några fler som gillar morgonträning och har bra anledningar till varför det är värt att ställa klockan någon timme tidigare för att träna igång dagen? 


På Rhodos såg morgonträningsvyn ut på detta vis. Två veckor sen. Då var det inte ens lite svårt att gå upp när väckarklockan ringde. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Terese

    Stå upp vid skrivbordet är min bästa! Jag sitter aldrig framför datorn, har en deal med mig själv att alltid stå :)Och cykla när man kan till olika möten/hembesök på jobbet 🙂 ha en fin vecka!