Idamik

Träningsresor!

Hej på er! 

Tiden swishar iväg och sen jobbstarten har allt verkligen gått superfort. 

Förra helgen var jag på en mysig resa i fjällen med tre av mina närmaste vänner. Det var min 30-års present och jag fick blandannat rida islandshäst i härlig miljö. Fantastisk upplevelse. Utöver det paddlade vi kanot, vandrade och bara var. Jag sprang förra veckans långa intervaller där. Innan dess blev det korta intervaller på bandet samt en långlöpning vid sjön. Det flyter mestadels på bra just nu med träningen. Jag  följer programmet och tycker det är riktigt kul. Så skönt med en tydlig plan. Att springa i fjällen var magiskt och jag njöt verkligen av varje steg. 


Just nu är vi på Rhodos. En underbar vecka med familjen som avslut på en bra sommar. Jag känner mig så lycklig och lugn i själen just nu. Ska göra allt för att ta med den känslan hem och in i vardagen. 

Hittills har jag kört två av veckans pass här i värmen. Korta intervaller utomhus och långa intervaller på löpbandet. Det är galet varmt så utomhuslöpning är tufft men går helt ok på morgonen. Hotellet har ett riktigt bra gym och de erbjuder flera gruppträningsklasser per dag. Jag diggar verkligen aktiva semestrar. 

Imorgon är det dags för 40 min löpning. Inte bestämt om jag kör inne eller ute. Får se hur jag känner. Vätskeersättning och salta chips är mina räddare i nöden. Samt skugga. Är en gåta för mig hur jag förut låg 8 h i en solstol. Nu klarar jag knappt 15 min. 

Hoppas ni har det bra därhemma! 

Vi hörs snart igen!


Helt underbart att springa med denna utsikt. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.