Idamik

Årets bästa med IdamikPT!

Hallå där i mellandagsmyset! Jag har knåpat ihop en lista om årets bästa. Ifall ni vill kopiera listan och skriva den i er blogg eller på instagram får ni gärna hashtagga #åretsbästamedidamikpt och länka hit. Vore kul att ta del av erat år i listformat. Du kan själv addera eller ta bort någon punkt om du vill. 

Let’s go! Här kommer Årets bästa i ett virrvarr av ämnen:

Årets bästa träningspass: Svårt val men ett pass jag minns och som kändes som en milstolpe var när jag och Pelle var på en träningsdejt och jag testade lyfta lite tyngre vikter efter graviditeten. Körde marklyft och knäböj och kände mig stark. Bästa känslan!

Årets bästa löptur: En löptur då jag sprang 5 km och pressade på med bra fart och lyckades komma under 30 minuter för första gången efter Wilmer kom till världen. Kändes som ett VM-guld i löpning ungefär. Var någon gång i våras. 


Årets bästa träningsövning: Marklyft. Älskar marklyft. Känner mig alltid stark i den övningen.

Årets bästa träningsplagg: Mina röda Röhnischtights gav mig extra power nu under vinterträningen. Och nu har jag även fått svarta till samlingen, hurra!


Årets bästa träningslåt: Här är jag hopplös och lyssnar på gamla godingar när jag tränar. Greyhound med Swedish house mafia är nog fortfarande min etta på träningshitslistan. 

Årets bästa träningsinspiration: Träningspodden har gett mig mycket motivation och inspiration till träning under året. 

Årets bästa energipåfyllningsplats: Nydalasjön. Jag och Wilmer har promenerat där x-antal gånger och det ger lika mycket energi oavsett väder. 


Årets bästa bok: Jag tror jag enbart läst en bok detta år och den slukade jag på några dagar under vår resa till Mallorca. En deckare skriven av Viveca Sten som heter I sanningens namn. Superspännande. 
Årets bästa film: Det måste vara Livet efter dig. Sorglig och vacker kärleksfilm. Se den om ni missat.

Årets bästa låt: En låt som jag blivit glad av detta år är Can’t stop the feeling med Justin Timberlake. Svårt att stå still när den drar igång. 

Årets bästa tv-program: Gympaläraren får delad första plats med Så mycket bättre. Olika kategorier men riktigt sevärda båda två enligt mig.

Årets bästa månad: Det måste vara någon av sommarmånaderna när vi fick njuta tillsammans hela familjen i fint väder. Jag tar mig friheten att välja alla tre. Juni, juli och augusti. Ledighet, familj, resor och massa sommarträning.


Årets bästa resa: Alcudia, Mallorca. Vi åkte med vår lilla familj en vecka i augusti innan Pelle började om skolan efter sommarlovet. Superhärligt och mysigt. Mycket lättare att resa med Wilmer än jag hade anat. 


Årets bästa inköp: Mina löparskor jag köpte i våras. Något jag borde köpa oftare för det blir ju som ett nytt liv med nya skor på fötterna. 

Jag kommer fylla på listan eftersom jag kommer på punkter fram till nyårsafton, gör din egen lista du med och minns 2016 på det sättet du vill. Jag valde att lyfta enbart positiva punkter. Hur gör du? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.