Idamik

Lucka nr 19 Kajsons julkalender!

Lucka nummer 19: Hur ser ditt drömhem ut?

Mitt drömhem är en villa. Egentligen spelar det inte så stor roll hur villan ser ut för det kommer vara som en dröm att flytta in i ett hus om vi en vacker dag gör det.

Men om jag ska drömma och fantisera utan verklighetsanknytning så tänker jag att min utsikt från mitt drömhem är havet. Stora fönster så man tydligt kan se vågornas brus. En stor gräsmatta som man kan springa på hela vägen till strandkanten och doppa tårna i vattnet. Gräsmattan är så pass stor att en fotbollsmatch med kusinerna är inga problem att få plats med.

Inomhus är det ljust och fint. Ganska högt i tak. Det behöver nödvändigtvis inte vara två plan utan enplansvilla funkar fint. Jag vill att alla ska ha varsitt rum samt att det ska finnas gästrum. Ett gym skulle ju vara drömmen. Garagegym för att vara lite i verklighetsdrömmar i allafall.

Vart mitt drömhus ska ligga i landet vet jag inte riktigt men längs kusten är ju givet eftersom havet ska finnas till hands 😉

Vi får se om drömmar slår in någon gång i framtiden. Jag är helt övertygad om att det kommer bli bra även om vi kanske inte kommer leva med havstomt 😉

10527299_10152176159760940_6236416991247569795_n

Tänk att kunna hoppa i och ta ett uppfriskande morgondopp från sin egen brygga.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.