Idamik

Lucka nr 15 Kajsons julkalender!

Lucka nummer 15: Vilken film eller bok har inspirerat dig mest i livet?

Åh alltså den här är i princip omöjlig att svara på för mig. Jag är just nu varken en film- eller bokperson.

Jag har läst mycket böcker i mina dagar men det har mest varit deckare eller träningsböcker så jag får nog säga att en av de bästa böckerna jag läst som jag inspireras av just nu är Kalle Zackari Wahlströms bok ”Stark som en björn, snabb som en örn”. Den handlar om träning, fast kul som han säger. Mycket om att träning är för alla och det behöver inte vara krångligt alls. Om du lägger dig på golvet och ställer dig upp 10 gånger har du tränat.

Det tänket har passat mig bra nu under föräldraledigheten. Att inte ha så höga kvar, förenkla träningen och inte göra så stor grej av det. Träningen är en vardaglig grej i mitt liv, den behöver inte ta flera timmar och jag behöver inte ”offra” något annat för att jag ska träna. Jag kan vara en träningsperson, ja till och med en PT och samtidigt äta lördagsgodis. Jag har nog förut sett det lite svart och vitt. Antingen eller.

Sunda, bra träningsvärderingar och mycket skratt bjuder denna bok på. Den passar perfekt att läsa under julledigheten tycker jag så spring och köp den alla ni som vill ha pepp och inspiration på ett skönt och prestigelöst sätt.

Heja Kalle!

9789187343339_200x_stark-som-en-bjorn-snabb-som-en-ornkallewahlstrom

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.