Idamik

Lucka nr 8 Kajsons julkalender!

Lucka nummer 8: Vilken egenskap hos dig själv skulle du vilja utveckla?

Oj nu kommer en sån där kluring igen. Måste bara först säga vilken rolig julkalender detta är. Självutvecklande. Om du inte vill vara med och skriva dina svar så andra kan se kanske du kan spara dem i ett block och ta fram lite då och då för dig själv, Jag tror det är nyttigt för alla att reflektera över såna här saker.

Så till frågan, vad jag skulle vilja utveckla för egenskap hos mig själv. Jag skrev ju tidigare om att jag tror på mig själv och att jag kan göra vad jag vill. Detta är dock något jag skulle vilja utveckla ännu mer. Jag är fortfarande lite feg i vissa situationer och vågar inte riktigt ta för mig och visa vad jag kan även om jag vet att jag kan.

Att tro på mig själv och min egen förmåga ännu mer skulle hjälpa mig att lyckas nå dit jag vill. Att våga kasta mig ut och prova yrket som personlig tränare även här i Umeå. När jag bodde i Stockholm var det lättare att tro på mig själv av någon anledning. Kanske för att mentaliteten är mer så där. Alla går runt och tror på sig själva och sina projekt, många följer sina drömmar och startar egna företag eller vad det nu kan vara. Det gillar jag och det smittar av sig. Där peppar man varandra på ett annat sätt tycker jag och det är inget fel i att säga själv hur grym man är på det man gör.

Här i norr känns det som att det är lite annorlunda mentalitet men det kan vara jag som bara inbillar mig det också. Hursomhelst skulle jag gärna utveckla min egen självkänsla och mitt eget självförtroende ännu mer för att våga följa mina drömmar.

Räknas det som egenskap förresten? Nu får det göra det! Ha en fin dag mina vänner!

IMG_7698

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.