Idamik

Lucka nr 1 Kajsons julkalender!

Jag har ju min träningskalender där jag kommer köra 24 pass på 24 dagar men har nu hittat en kalender via Isabella som jag tycker är rolig. Det är Kajsons julkalender. Varje dag får man en fundering att skriva ner sina tankar kring. Jag som gillar att både skriva och fundera och älskar julkalendrar och julen i allmänhet kan ju inte låta bli att delta. Du hittat länken längst ner i inlägget om du också vill vara med. 

Lucka nr 1: 

Vad är din drömbild av julafton i år? 

I år är första julen jag inte kommer fira med mina föräldrar och min släkt. Vi ska åka till Stockholm och fira med min sambos familj. Vi kommer vakna upp på hotell på julafton och min drömbild är en supermysig pyntat frukostlokal där vi kan äta en härligt, julig frukostbuffé tillsammans vi tre i vår lilla familj. Wilmer får frossa i skinka och mandariner som är hans favoriter och han är supernöjd med att spana på folk så vi kan äta länge och väl. 

Sen ska vi åka till Pelles syster och träffa dem samt hans föräldrar. Drömmen är att det ligger snö på backen så vi kan gå ut allihopa och åka lite pulka innan det är dags för mat och Kalle Anka och allt som hör julen till. Finns det ingen snö kanske det blir lite mysig utelek ändå för att ladda energi i friska luften så alla ska orka hela dagen och kvällen med massa bus och lek. 

Jag hoppas Wilmer inte blir rädd för tomten och tycker det är lite spännande med alla paket. Vi tar nog inte med oss paket ner till Stockholm utan han får öppna sina hemma och sen ta med något litet han kan öppna på hotellet på morgonen. 

Jag har många traditioner med mig från när jag var liten och vill gärna föra vidare så många mysiga traditioner jag kan till Wilmer. Morgonpaket är en sådan grej. Men bara ett och inget superstort utan kanske en bok eller något man kan pyssla med under dagen när man väntar och väntar. 

Sen somnar förhoppningsvis de tre barnen i sällskapet i lagom tid så vi vuxna hinner sitta och prata och ta igen allt vi missat eftersom vi inte setts på så länge. 

Jag tror och hoppas det blir en supermysig julafton i Stockholm. 

Jag, min fina mormor och Wilmer förra julen. 

Ett busfrö redan då.
Wilmers första möte med tomten ser lite skräckinjagande ut men han klagade inte.

Detta är en del av Kajsons julkalender. Vill du också vara med hittar du mer info här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecca

    Vad det låter som en fin julafton! 🙂 vill också skapa egna traditioner, så som något litet paket i julstrumpan på morgonen! Dock tycker jag det är svårt att komma på vad till en då 9-månaders. En bok? Det kan man ju aldrig få för mycket av! 🙂 Kram!

    1. mammamuskler

      Jag tror vi kommer köra på en bok 🙂 Blir nog en massa böcker i julklapp till vår lilleman som älskar att läsa både med oss och själv. Han sitter ofta och bläddrar längre i böcker ❤️
      Annars kanske någon liten leksak? Vad gillar er lillkille? Kram