Idamik

Träningsplanering är A och O!

Hejhopp!

Idag har det varit en riktigt bra dag. Jag har haft mycket energi, vi har kunnat hänga mycket alla tre i familjen och jag har tränat ett riktigt bra träningspass. Mycket tack vare att jag innan jag gick till gymmet tog mig tid till att planera ihop ett pass till mig. Jag har inte haft konkreta planer som jag skrev i ett tidigare inlägg utan tränat lite på känn. Det funkar i perioder men nu behöver jag styra upp lite känner jag. Blir mer kvalité på passen då.

För många är planeringen helt avgörande för att det ska bli något gjort överhuvudtaget på gymmet. Ett av de allra bästa träningstipsen är att ta dig tid till träningsplanering. Utifrån din målsättning skriver du ner hur du ska träna.

Utgå ifrån hur många pass du ska köra per vecka och vad du vill utveckla. Om du vill bli starkare och få mer muskler kan du tillexempel strunta i crosstrainern totalt. Det ger dig ingenting att spendera de första 15 minuterna av ditt pass på den.

Vad jag menar är att du ska planera din träning på så vis att du tränar mot ditt mål. Sen skadar det ju inte att planera in sådan träning du tycker är kul. Då är det ju större chans att du följer din plan, utvecklas och samtidigt har roligt på vägen.

Imorgon är mina planer att springa. Önskar jag kunde springa utomhus men jag har inga bra löparskor för isigt underlag i mina ägor. Bör egentligen fixa det pronto men just nu prioriteras andra utgifter. Typ laga bilen, bläääää!

Och förresten, 1 december imorgon och start för min julkalender! Yiiiiiiha!

Ser även framemot tv-julkalendern, hoppas den är mysig!

Vi hörs imorgon igen!

Fil 000 (16)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.