Idamik

Shopping och sömnbrist!

Vår helg har väl bestått av lite allt möjligt. Ännu är den inte över.

Wilmer har sovit lite halvkasst senaste veckan. Eller dagarna eller hur länge det nu är. Tappar bort tiden lite. Han vaknar och är typ helt vaken mitt i natten, snurrar runt och är allmänt orolig. Kanske ett utvecklingssteg, tänder eller något sånt där? Känns som jag bytte ut min sömn mot medicinen så jag är konstant lika trött som innan. Vi får hoppas det vänder snart.

I övrigt har vi shoppat litegrann i helgen. I fredags handlade vi några julklappar samt var en stund på biblioteket och hade det mysigt och läste böcker. Idag har vi köpt en ljusslinga som vi ska ha på balkongen. Jag har även börjat inventera jullådorna. På fredag åker allt pynt upp.

Träningsmässigt har det blivit ett fredagspass och idag är planer på ännu ett pass. Jag känner mig lite krasslig med pyttelite halsont så vi får se. Jag ska hänga med min systerdotter till stallet i eftermiddag så får se om det blir dagens träning eller om jag kör ett lättare styrkepass utan pulsinslag. Det finns ju oftast något som funkar oavsett dagsform.

Hoppas ni haft en fin helg och att träningsveckan blivit som planerat. Det är söndag och dags att planera för en ny vecka. Vore kul att höra hur era planer ser ut? Jag hoppas känna mig helt frisk till veckan. Då ska jag riva av hela 5 st pass har jag tänkt. Blir kul!

Fil 003 (2)

Biblioteksmys.

Fil 006

PartyWilmer.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.