Idamik

Veckans pepptalk med Lovisa ”Lofsan” Sandström!

Lovisa armhävning

Namn:

Lovisa Sandström.

Egentligen hade jag tänkt ta min mans namn när vi gifte oss men det blev inte så och nu känns mitt egna efternamn viktigt för min verksamhet.

Ålder:

32 år men känner mig som 22 ibland och 42 då och då.

Sysselsättning:

Driver två (snart tre) företag inriktade på träning, kost och hälsa. Min titel brukar vara träningsexpert och inom det ämnet föreläser jag, skriver böcker, arrangerar träningsresor och driver framförallt Lofsangruppen som är ett PT Online-koncept med eget gym på söder i Stockholm.  

Bor:

Södermalm i Stockholm

Instagramkonto:

Lofsans

Hur ser en vanlig träningsvecka ut för dig?

Jag tränar minst ett styrkepass per vecka året om. Nu på höst och vinter blir det ett gympass med skivstång men på sommaren kör jag mer kroppsviktsstyrka. Resterande pass periodiserar jag med olika inriktning: just nu tränar jag mycket kampsport, i våras körde jag löpning och i vintras styrka. Jag kör alltid med ett huvudfokus i minst 3 månader. Jag försöker köra 5 pass per vecka, ibland lyckas jag men ofta hamnar jag på 3-4 pass.

Favoritövning?

Jag är precis som alla andra och gillar det som jag är bra på. Med mina korta armar och starka överkropp är jag bra på chins/pullups och det blir då också en favoritövning.

Vad/vem inspirerar dig?

Jag inspireras ofta av helt vanliga människor som jag möter i mitt jobb som tränare. Dom ger mig motivation till att fortsätta jobba hårt. När det gäller min egen träning så inspireras jag av människor som vågar nischa sig och satsa på en sak. Det är coolt tycker jag.

Har du något mål uppsatt inför 2017?

Jag kommer att fortsätta springa kul lopp även under 2017, i mars ska jag åka till Thailand och lära mig mer om thaiboxning. Det är inget mål men en häftig utmaning.

Nämn 3 livsmedel du alltid har i kylskåpet/skafferiet?

Knäckebröd, kalkonskivor och ägg är obligatoriskt hemma i mitt kök!

Har du något hälsotips du vill ge bloggläsarna?

Försök inte leva någon annans hälsodröm. Hälsa handlar om att vara tillfreds med sitt eget liv tycker jag och då är det viktigt att inte jämföra sig med andra.  

Berätta en hemlis om dig själv?

Jag är en riktig sockerråtta som älskar lösgodis.

Lovisa pressbild park

Stort tack till dig Lovisa för att du ville dela med dig av din egen träningsvardag, inspiration och pepp här i Veckans pepptalk. Du är grym på det du gör och inspirerar mig och många andra dagligen i dina sociala medier och varje fredag i Träningspodden. Till er bloggläsare som önskar en inspirerande podd att lyssna på kan jag verkligen rekommendera Träningspodden. Lycka till med allt framöver Lovisa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.