Idamik

Veckans pepptalk med Angelica Lagergren!

tvillingarnalagergren-1

5 Basfakta:

Namn: Angelica Lagergren

Ålder31 år

Sysselsättning: Influencer och frilansande journalist. Bloggar på herrochfrulagergren.se och gör tvillingpodden.se tillsammans med min tvillingsyster Jessica. Sen är jag mamma till Alice, 2 år och Philip 1 år, det är också en sysselsättning, haha.

Bor: Åkersberga som ligger norr om Stockholm.

Instagramkonto: angelicalagergren

Hur ser en vanlig träningsvecka ut?

Jag och min tvillingsyster Jessica har en sida i tidningen ShapeUp där vi testar på olika träningsformer, så ingen vecka är den andra lik. Nyligen körde vi Prince Fitness, som är en typ av militärträning, tre gånger i veckan i fem veckor. Utomhus. Det var verkligen hur roligt och bra som helst. Annars brukar jag ge mig och och springa två gånger i veckan och även försöka få in ett yogapass hemma när barnen har somnat.

Favoritövning? 

Jag tycker om att springa, första tio minuterna är jobbiga men jag älskar när jag kommer in i rätt andning och liksom flyger fram. Den känslan är oslagbar!

Vad/vem inspirerar dig? 

Min tvillingsyster Jessica. Det är hon som ser till att vi kommer iväg och tränar och jag är så glad att ha henne som träningskompis. Sen tycker jag om att läsa träningsbloggar och följa peppiga konton på instagram.

Har du något mål uppsatt inför 2017? 

Ja, jag vill bli ännu starkare än jag är nu. Jag vill tona kroppen och börja bygga muskler. Efter mina fem veckor med Prince Fitness såg jag några svaga konturer av muskler på magen och det var coolt tycker jag. Jag har aldrig haft synliga muskler innan. Så starkare och friskare är mitt mål för 2017. Jag tar inte tid när jag springer så jag har inga mål att bli snabbare, jag tycker bara att det är härligt att komma ut i friska luften.

Nämn 3 livsmedel du alltid har i kylskåpet/skafferiet?

Laktosfri lättmjölk, havregryn och ägg. Och kanel. Jag älskar kanel! Havregrynsgröt är min standardfrukost sen ett halvår tillbaka och om jag inte äter det är jag sugen på det hela dagen. Det är sjukt egentligen, i början hatade jag verkligen havregrynsgröt och nu planerar jag att ta med havregryn på semestern till Gran Canaria.  

Har du något hälsotips du vill ge bloggläsarna? 

Ät d-vitamin! Jag känner mig mycket piggare sen jag började med det för ett halvår sen. Och träna saker du tycker är roliga. Jag har testat det mesta och tycker att varierad träning är roligt. Fäktning, cirkusträning, saltyoga och ridning är några träningsformer jag testat det senaste året och jag gillade allihopa.

Berätta en hemlis om dig själv?

Jag tycker om att slåss, alltså boxas. Det är en riktigt härlig träningsform tycker jag. Jag gillar att ta ut mig tills jag nästan gråter och spyr, men jag älskar även yoga som får kroppen mjuk och smidig. 

prince_fitness_lagergren

DSC01848-1

morgonyoga-1 (1)

Stort tack till dig Angelica för att du ville vara med och inspirera oss andra i Veckans pepptalk. Du är en toppenförebild och en power mama. Så härligt med alla olika träningsformer du och din syster Jessica testat på. Keep it up!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.