Idamik

Tävling – vinn hårprodukter från Vision Haircare

Nu har du chansen att vinna ett kit från Vision Haircare innehållande shampoo och conditioner i två olika storlekar.

250 ml perfekt för hemmabruk och 100 ml, perfekt för träningsväskan.

För att vara med i tävlingen krävs följande:

  • Följ @visionhaircare och @idamikpt på instagram.
  • Kommentera inlägget här i bloggen och berätta varför just du behöver ett härligt hårkit. 

Vinnaren kontaktas via mail så kom ihåg att fylla i din mailadress.

Jag utser en vinnare på fredag den 4 november. Lycka till!

unnamed

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese Johansson

    Som mamma till två yrväder hinner man inte ta hand om sitt hår med långa hårinpackningar. Detta skulle vara bra för mitt hår efter att jag tappat hur mycket som helst och som föräldraledig och studerande prioriteras annat ekonomiskt.

  2. Annica

    Efter graviditet och amning är mitt hår sämre än någonsin. Alltid uppsatt i tofs, kort och hemskt i tinningarna, slitet och inte råd att klippa det just nu, inte heller köpa vettiga produkter då annat måste prioriteras. Detta skulle vara perfekt att testa! 🙂

  3. Anna W

    Åh mitt hår skulle verkligen behöva lite omsorg av annat än ”Ica-schampo”. Med en man som just nu är utan inkomst så vore det toppen med lite vardagslyx! Håller tummarna.

  4. Jenny

    Jag har bestämt mig för att ge håret mer kärlek och ska till frisören och klippa av en bra bit på fredag. Så att dessutom få fortsätta ta hand om håret med ett riktigt bra och svenskt tillverkat schampoo skulle kännas toppen!

  5. Anneli Morssy

    Mitt hår får stå ut med mycket och får alldeles för lite omsorg. Vore härligt att vinna dessa superhärliga produkter. Kram!

  6. Emelie

    Jag behöver vinna ett härligt hårkit för att mitt stackars hår förtjänar all den kärlek det kan få… Det blir risigt på en gång efter ett välvårdande frisörbesök, för att jag inte tar hand om det som jag borde… Så för att få lite nytändning till mig och kärlek till mitt hår, så borde jag vinna 🙂