Idamik

När veckan startar med kaos

Den här veckan blev verkligen inte alls som planerat. Jag har missat båda mina pass med gruppen Militärträning Umeå, jag har missat mina steg några av dagarna. Jag har varit sjuk, det har vart mycket annat på agendan än just träning.

Då är jag glad att jag idag lyckats få till både träning och steg. Det är lätt hänt att man tänker, ”jaja nya tag på måndag”. Men nej, varför ska jag vänta till måndag. Jag hade ju när jag vaknade imorse tre dagar kvar av denna vecka och fullfölja min utmaning. Det känns toppen att jag insett vad jag mår bra av både fysisk och psykiskt. Jag behöver träning och rörelse för att må bra. Inte varje dag men regelbundet i min vardag.

Jag fick till ett toppenpass på gymmet imorse där jag körde tunga marklyft. Första gången sedan W kom till världen som jag lyft 80 kg 1 repetition. Superkul. Vilken energiboost! Jag har även skrapat ihop 10 000 steg trots att jag några timmar satt stilla framför datorn och jobbade.

När de första fyra dagarna av veckan inte blir som planerat är det en himla tur att veckan har sju dagar och det är tre stycken kvar. Imorgon blir det en heldag med lilleman. Får se om vi får till lite träning tillsammans samt en massa lek såklart.

Hur har er vecka varit hittills?

IMG_7075

Stretch efter gymbesök. Självklart är W med och håller koll (på sina böcker).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.