Idamik

Veckans pepptalk

5 Basfakta:

Namn: Beatrice Pamp.

Ålder: 29.

Sysselsättning: Chefredaktör för Sportamore magazine.

Bor: Stockholm.

Instagramkonto: instagram.com/beapamp

Hur ser en vanlig träningsvecka ut? – En vanlig vecka har jag ambitionen att spela tennis två gånger, yoga en gång och gymma två gånger. I ärlighetens namn ryker oftast ett pass, så det blir i regel bara fyra pass i veckan för mig. Som en god bonus kör vi 30 minuter stretching varje dag på lunchen på jobbet, en fördel med att jobba på Sportamore där alla är träningsfreaks.

Favoritövning? – Måste bli hip thrust! Jag har svårt att få kontakt med rumpan i många övningar, men det är ju omöjligt att inte ha skinkor som fullkomligt darrar av utmattning efter att ha gått lös med tunga set hip thrust.

Vad/vem inspirerar dig? – GRL PWR FTW! Har verkligen en soft spot för ALLA coola kvinnor. I helgen läste jag Liv Strömquists nya seriealbum Uppgång och fall och då blev jag verkligen inspirerad på riktigt. Omskakad. Läs det!

Har du något mål uppsatt inför 2017? – Att stressa mindre. Ärligt talat, stress är noll häftigt. Det är inte ett kvitto på att man är hip ’n’ happening, tvärtom är det en motorväg till att bli trött, trög och sur. Bara idioter “gillar stress”. 2017 blir året då jag tänkte ta det hela ett steg längre och testa det här med meditation på allvar. “Work-in” är det nya “workout”, om du frågar mig.

Nämn 3 livsmedel du alltid har i kylskåpet/skafferiet? – Havregryn, champagne och chokladglass. Yes, vet vad ni tänker, jag är hälsan själv!

Har du något hälsotips du vill ge bloggläsarna? – Du vet själv vad som är bäst för just dig. Lita mer på din magkänsla, din egen hjärna och ditt hjärta än på alla andra. Våga lyssna inåt!

Berätta en hemlis om dig själv? – Jag är en riktig latmask på gymmet. Fuskar med reps, blir varm i hjärtat när squatracket är upptaget och jag TYVÄRR inte kan göra vidriga knäböj och jag tränar hellre det jag är bra på än det jag suger på. Känner mig trots det som en hjälte efter varje gympass, och det är det som är det viktigaste för mig.

IMG_6956

Stort tack till dig Bea för att du delade med dig av din träningsvardag och dina kloka tankar. Du är GRL PWR så det sprutar om det! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.