Idamik

#starkoktober dag 4

Utmaningen rullar på bra hittills och det jag såg som den svåraste delen med stegen går faktiskt lättast.

Jag har ganska enkelt skrapat ihop minst 10.000 steg varje dag. Tack vare dagliga promenader med barnvagnen.

Vädret och Wilmer har verkligen varit på min sida och jag har kunnat promenera varje dag. Det kan jag ju oavsett väder men när WIlmer sitter upp i vagnen och spanar så är det ju trevligare om det inte tokregnar samtidigt.

Kosten går helt okej, inte helt perfekt men inga sötsaker och det är det viktigaste. Nu kommer helgen och då gäller det att tänka lite extra på bra mellanmål och att äta mycket mat så inte hjärnan blir lurad och tror att den vill ha sötsaker bara för att hela Sverige pratar om fredagsmys. Jag blir ju typ automatiskt godissugen för att det är Idol på tv. Helt sjukt.

Igår var andra passet med HIIT-camp, ett riktigt tufft pass där hela kroppen fick jobba rejält. Burpees, utfallshopp, björngång och mycket annat. Jag skakade när vi gick därifrån och jag flög lite på moln. Endorfinkicken efter en sådan urladdning är bästa belöningen. Att komma iväg måndag och onsdagkväll och bara vara Ida och köra stenhård träning är suuuuuperhärligt. Jag behöver det verkligen och grabbarna hemma har det så mysigt när jag är borta. Bra för alla helt enkelt.

Imorgon ska jag ge mig ut på löpning. Har två löppass att avverka i helgen så får bli fredag och söndag.

Det var min rapportering fyra dagar in i oktoberutmaningen. Än så länge är jag riktigt pepp!!!!!

IMG_0056

Peppig löpbild från arkivet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.