Idamik

Måndagspepp!

Vilken superhelg jag hade. Jätteroligt att hänga med mina tjejkompisar och bara vara Ida. 

Idag är det måndag och det gillar jag. Måndagspepp är så mycket roligare än måndagsdepp. Om man försöker tänka positivt kring måndagar och att man har en härlig vecka framför sig så tror jag verkligen det funkar. 

Ifall du varje måndag bävar inför en ny jobbvecka eller tycker det känns dötrist att gå till jobbet så kanske du inte riktigt jobbar på rätt ställe? 

Såklart kan det vara tungt att gå till jobbet och man vill allra helst vara ledig med familjen några dagar till men det är skillnad på den känslan eller att man har en typ av jobb-/måndagsångest som inte är bra. 

Har du någon gång stannat upp och reflekterat kring om du trivs på ditt jobb eller snurrar allt på av sig själv år efter år? 

Det kan vara nyttigt att fundera lite kring sin vardag och fylla den med så många bra saker som möjligt så blir inte kontrasten från vardag till helg lika påtaglig och extrem. Det är härligt att må bra och trivas varje dag.

Hoppas ni alla har en bra start på veckan och tar hand om er. 

Jag ska unna mig en sen löprunda ikväll. Komma igång efter en helg utan träning, det blir riktigt bra att kicka igång träningsveckan med massa löpendorfiner. Tjingeling!


Måndagar med denna goding är bra måndagar. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.