Idamik

Kvällsträning, oväntat bra!

Ikväll stod det mys med mina syskonbarn på schemat då deras föräldrar var på kvällsmöte. Eftersom Wilmer och Pelle behövde åka hem tidigare och lägga den lille i sällskapet såg jag min chans till ett löppass. Att träna på kvällen har aldrig vart någon favorit hos mig men jag bestämde mig tidigare idag att det var bara att köra. Tog fram mina kläder, postade en bild på instagram och berättade om mitt kommande pass. Ett knep jag har för att inte komma undan 😉 

När klockan var 20 och min syster kom hem från mötet var det bara att snöra på mig skorna och bege mig ut. Jag hade hunnit tänka att jag kan ju gå ifall det blir för jobbigt men i samma sekund jag stängde dörren tänkte jag att det är bättre jag springer hela vägen för då kommer jag hem till soffan snabbare. 

Sagt och gjort. Jag sprang på i ett tempo som kändes som jag hade kunnat springa i flera mil. Riktigt härligt. Jag springer sällan i ett tempo som är härligt så det var en liten uppenbarelse för mig. 

Alldeles mörkt ute, massa par ute med deras hundar, frisk luft efter dagens dimma och Träningspodden i lurarna gjorde det till ett riktigt bra pass. Jag är jättenöjd att jag klarade av att springa så pass sent och att det blev en bra, positiv upplevelse. 

Det var absolut inte sista gången jag tog en löprunda på kvällstid. 

När på dygnet tränar du helst? 

Kvällens facit. Lagom tempo, lagom distans för att vara en härlig upplevelse för mig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.