Idamik

Jakten på den perfekta löparskon! (är över)


I några veckor har jag vart på jakt efter nya löparskor. Jag har verkligen provat mååånga par i denna stad. Jag har till och med köpt hem så mycket som tre par men sen ångrat mig och hittat fel på dem och lämnat tillbaka. Och tack gode Gud för det. Annars hade jag aldrig hittat dessa ovanstående underbara, fantastiska skor. Ja jag är helt totalt kär i mina nya löparskor och ägnar hela detta inlägg i deras ära. (Inget sponsrat inlägg utan helt enkelt för att jag vill sprida ordet om dessa skor.) 

Modellen heter Nike Zoom Pegasus. Nr 33 i ordningen. Det är alltså en Nikesko som funnits i 33 st upplagor innan denna version som släpptes nu den 2 juni. Jag hade turen att pricka in den dagen för mitt besök på Löplabbet här i stan och var därför först ut i Umeå med dessa skor i mina ägor. 

Det absolut bästa med dem är dämpningen. De har dämpning (som mjuka kuddar) under hela foten, till och med under tårna, vilket jag aldrig tidigare stött på. Väldigt skönt. 

Hittills har jag enbart sprungit kortare intervaller med skorna och jag ser framemot att imorgon ge mig iväg på en lite längre runda. Minst 5 km ska jag springa. 

Dåså, det var mitt tips till er. Spring och kööööööp! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.