Idamik

9 veckor fullt fokus! 

  
Min lilla son har gått och blivit 6 månader. Jag ammar nästan ingenting längre och tiden bara springer iväg. 

Min kropp är fortfarande i väldigt dåligt skick. Kilona sitter kvar och jag känner mig svag och har väldigt dålig kondition. Nu är det dags att göra något åt detta. Inga quickfixdieter och snabba lösningar utan en rivstart för att återgå till en hälsosam livsstil och till en kropp jag trivs med. 

Jag vet att jag kommer att gå ner i vikt tids nog men jag vill hjälpa min kropp på traven, jag vill känna igen mig själv och känna mig pigg och stark. 

  
Jag ska jobba hårt nu i 9 veckor. Jag ska röra på mig mer och äta bättre. Ge min kropp den energi den behöver. Det är såklart inget projekt som kommer ta slut efter 9 veckor men jag gillar att ha tydliga ramar, jag vill se vad jag kan åstadkomma på dessa veckor. Jag förväntar mig inga stordåd men jag förväntar mig att jag ska ha gett allt jag kunnat och att jag ska känna mig starkare och piggare efter dessa veckor. 

Att gå med 20 kg övervikt är inte kul. Det tror jag ingen tycker. Det ger ingen bra känsla i kroppen och det är tungt. Lederna får jobba extra mycket och en känsla av att vara tung finns konstant. 

Jag ser framemot att köra hårt, att utmana mig själv, att vara helt slut och trött i kroppen av träning och utevistelse. Det ska bli härligt. 

Jag gör inte detta för att jag inte gillar mig själv och min kropp. Jag gör det för att jag tycker om mig själv och vill ge min kropp bästa förutsättningarna för att leva ett långt, hälsosamt liv. Jag är en person som gillar att leva aktivt och vill inte att min kropp ska hindra mig. Jag vill kunna springa, skutta, krypa, hoppa med min son i sommar och höst och resten av livet. 

Mer konkret beskrivning av min plan kommer att dyka upp i ett nytt inlägg, håll utkik!

Nu är det jag som tar kommandot och kämpar på stenhårt, är ni med och hejar? 

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.