Idamik

Stopp och nej!

  
Jag hade börjat på ett blogginlägg om hur ledsen jag känner mig över att min kropp vägrar gå ner i vikt efter graviditeten. Den håller kvar varje litet kilo och samarbetar inte alls på den fronten. Jag insåg dock idag att jag inte kan hålla på och lägga energi på att vara ledsen över det. Jag har alldeles för underbart liv för att ödsla mina tankar åt att vara elak och negativ mot min egen alldeles fantastiska kropp som åstadkommit världens sötaste, finaste lilla kille. Se bild ovan. 

Förmodligen hör min kropps beteende ihop med att jag ammar. Alla reagerar olika på amning. Vissa går ner allt och lite till på några veckor, andra tappar inte ett enda kilo under amningstiden. Jag vet inte om det beror på det eller inte men jag tänker sluta fundera. Stopp och nej till dåliga tankar. 

Jag ska fortsätta leva mitt härliga liv, göra bra hälsoval för mig och min familj och njuta av dagarna med mina två killar som utgör min egen lilla familj. Jag är säker på att jag kommer gå ner mina gravidkilon tids nog och jag kommer garanterat bli starkare än jag någonsin tidigare varit, allt har sin tid, så är det bara.

   

 Min fina lilla familj. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.