Idamik

Nystart!

  
Hösten har alltid inneburit en nystart för mig. Mycket mer än ett nytt år. Jag tycker sommaren och semestern ger ny energi och kraft till att satsa på mig själv lite extra när hösten kryper på. 

Här kommer några tips till dig som är sugen på nystart men inte riktigt vet hur: 

  • Testa någon ny träningsform. Kanske har du alltid drömt om att paddla kajak, klättra eller våga gå på det där yogapasset? Hösten är ett perfekt tillfälle att testa nytt. Känns det läskigt? Ta med en kompis. Nästa gång får hen välja aktivitet. 
  • Sätt upp långsiktiga mål. Ska du springa ett lopp nästa vår eller sommar? Ställa upp i någon tävling eller vill du till dess ha klarat av någon speciell utmaning? Sätt upp mål och delmål på vägen. Glöm inte att göra en plan för att nå dessa mål. Vägen till målet är det allra viktigaste. 
  • Var ute i skog och natur och njut av höstluften. Passa på att fylla upp kyl och frys med bär och godsaker som finns i våra skogar. Frisk luft ger så mycket kraft och energi så du kommer klara vinterhalvåret galant. 
  • Inspireras av andra. I nuläget finns miljoners instagramkonton, bloggar, tidningar som dagligen matas med tips och trix om kost och hälsa. Hitta dina egna favoriter. Testa något nytt recept och samla ihop till din egen peppbank. Kost och motion är stort just nu men allt funkar inte för alla. Försök hitta din väg och inspireras av andra i måttlig dos. Samla det bästa från olika världar.  
  • Tillsist: tillåt dig att bara vara. Börja med en ny serie, tänd några värmeljus på kvällen, andas lite extra. Du kommer hinna med att göra allt som hamnat på efterkälken under sommaren, du behöver inte göra allt på en gång. 

   
    
    
 
Blandade bilder från olika äventyr och träningspass. Underskatta aldrig ett kvällsdopp med en god vän. Skratta och le! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.