Idamik

Livet som PT och egen företagare!

IMG_7583.JPG

IMG_7490.JPG

Hej!

Snart är första veckan förbi som egen företagare och PT på Concor Crossfit. Det har vart en intensiv, rolig vecka. Massa fix framför datan och många klienter som kommit igång med träningen.

Det känns superkul och spännande att vara på Concor Crossfit och coacha. Jag kommer stortrivas.

Det känns lyxigt att jag nu kan styra över mina dagar själv. Jag har kunnat sova lite längre på morgnarna eftersom jag jobbar sent på kvällarna ibland är det väldigt behövligt att få ihop en bra natts sömn. Vissa kvällar har jag suttit och jobbat till 22.00 men så är livet som egen företagare och särskilt nu i början gäller det att ösa på för att komma någon vart.

En klient som verkligen har rivstartat är Pauline. Hon har gjort två pass hittills i veckan och har sitt tredje imorgon. När jag frågade hur hennes kropp mådde nu ikväll undrade hon om jag menade betongklumpen som håller upp hennes huvud. Vi körde marklyft igår och den övningen är ju verkligen en grym helkroppsövning som känns i princip överallt 🙂

Det blir kul att ta fram den taggiga foamrollern och rulla igång fredagen med Pauline och hennes betongklump till kropp.

IMG_7590.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.