Idamik

Mina egna mål 2015!

TV

Jag gillar att sätta upp konkreta mål inför varje år. Det sporrar mig i min träning och jag har hela tiden något att motiveras av.
Som hjälp har jag min tävlingshjärna som vill prestera så bra som möjligt om jag anmäler mig till ett lopp eller tävling.
Förra året var det stora målet Tough Viking. Det var superkul att krypa omkring i lera och kämpa i isbad men detta år vill jag testa något annat.

Leran var något jag fastnade för och nu har jag beslutat att springa två olika lopp. Det första är i april och heter Springcross. Jag ska springa 5 km distansen. En bana som går i skogen och är enligt mina efterforskningar fylld med backar. Jag väljer den kortare distansen i detta lopp för att jag sen april förra året knappt sprungit alls. Nu har jag ca 4 månader på mig att få in ett bra tempo på 5 km.

I oktober ska jag springa Tjurruset. 1 mils löpning, även det i skog och lera. Blir utmanande och kul hoppas jag. Någon av er som kört förut?
TJURRUSET_2014-2

Styrkemål för 2015 blir i princip samma som 2014. Vart 17 tog det styrkeåret vägen?
2 st pullups. (Förra året fixade jag 1 st men i nuläget är jag på 0 igen.)
100 kg i marklyft. (Saknas ca 10 kg så det ska gå att lösa.)
50 kg i bänkpress. (Hatar att jag är så dålig på att öka i bänkpress men nu j*vlar!)

Jag har även satt upp karriärsmål och privata mål.
Det handlar inte om att prestera saker utan är lite livsstilsförändringar. Mindre stress och mer sömn blandannat.
Ett konkret mål är därför att inte kolla mailen efter 21.00.

Ett tips till er är att vara så konkreta som möjligt när ni sätter era mål. Jag tycker även ni kan skippa löftena, se till att köra hela vägen till målen istället och ge inte upp även om alla dagar inte alltid blir som ni tänkt er. Det är det såkallade livet som kommer emellan ibland och spelar oss ett spratt.

Nu kör vi 2015 och gör det bästa av det!

bild
Skål!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.