Idamik

Veckans pepptalk!

mikaela laurenmikaela box5 Basfakta:
Namn: Mikaela Destiny lauren
Ålder: 38
Sysselsättning: Proffsboxare, Personlig tränare, föreläsare
Bor: Stockholm
Instagramkonto: mikaelalauren1

Hur ser en vanlig träningsvecka ut?
Jag kör 5-6 boxningspass i veckan, 3 fysträningar och 2-3 konditionspass varierat med simning eller löpning.

Favoritövning? Dubbelhopp med hopprep.

Vad/vem inspirerar dig? Det finns en norsk kvinnlig boxare som heter Cecilia Braekhus och hon inspirerar mig med sin enorma fokus och skicklighet. Sen inspirerar allmänt framgångsrika tjejer mig. Alla som vågar och tror på sig själva.

Har du något mål uppsatt inför 2015? Yes! jag vill försvara min WBC VM titel samt även försöka ta min 5:e VM titel och bli historisk i Sverige.

Nämn 3 livsmedel du alltid har i kylskåpet/skafferiet? Ägg, kesella och vispgrädde.

Har du något hälsotips du vill ge bloggläsarna? Att göra allt med måtta. Varesig det gäller kost eller träning. Gå inte till överdrift med något för då tappar man snabbt suget och känner sig dålig om man inte klarar av det man bestämt sig för. Sätt upp höga men rimliga mål och ge inte upp. Resultatet kommer om man bara är kontinuerlig och inte har för bråttom.

Berätta en hemlis om dig själv?
Jag är oerhört känslig och gråter minst en gång i veckan. Tror på att få ur sig sina känslor. Är jag glad skrattar jag, är jag ledsen gråter jag, är jag arg slår jag ur mig frustrationen på säcken eller skriker, haha.

Jag vill passa på att gratulera dig Mikaela till årets framgångar och önska lycka till inför 2015. Du klarar allt du vill och är verkligen en grym boxare och människa. Tack för att du var med här i bloggen och gav tips och pepp till läsarna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.