Idamik

#idamikchallenge

För ca 9 veckor sedan bestämde jag mig för att vara utan sötsaker fram till 1:a advent. För att jag är en riktigt godisgris som har svårt för att hålla det till lördagsgodis samt att jag påverkas en hel del av sötsakerna. Jag sover sämre och får ont i magen bland annat.
Nu när jag vart utan så länge känns det jättebra. Det har gått lekande lätt och jag har knappt varit sugen. Ju närmare målet jag kommer nu desto mer sugen blir jag på att äta godis. Nu på söndag ska jag på bio och då ska jag köpa smågodis. Kommer vara som ett barn på julafton.

Bara några ynka få dagar kvar sen blir det decemberfrossa. Den årliga.

IMG_5463.JPG

IMG_6164.JPG
Har ägnat mig en hel del åt smoothies istället.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara Steiner

    Haha, vad galet! Tänkte kolla med dig hur det går nu på slutet, för själv är jag tooookigt sötsugen! Det har ju gått så himla lätt i åtta veckor och nu blir jag sötsugen en gång i timman 😛 Jag kliver av på lördag kväll, då blir det lördagsgodis och adventsmys 🙂 kram!

    1. idamik

      Hahah lustigt va!!!
      Ju närmare målet desto svårare att hålla sig. Tror också jag kliver av tidigare än söndag. Eventuellt redan imorgonkväll för då ska jag på julmarknad där de brukar bjuda på mycket godsaker fick jag höra idag ☺️
      torsdag 27 november 2014 skrev Disqus :